Klicka här!  Handlingskraftiga studenter gick på Högskolan i Kalmar
Framgångsrika studenter med självinsikt - får jobb!
 
 

 

 

Jessica Hagström "Min karriärcoach hjälpte mig att inventera mig själv, vilka drivkrafter, intressen, värderingar och kompetenser jag har och att värdera dessa. Det här för att tydliggöra vem jag är som person, vad jag tycker är viktigt för att må bra och vad jag vill i mitt yrkesliv. Genom den research man fick göra i A I D A CM fick jag verkligen bra kontakter och tackade sedan ja till ett intressant vikariat på Handelsbanken. Kontakterna gav dessutom ännu bättre resultat efter ett halvår, vilket resulterade i en fast tjänst på en juristbyrå, -ett jobb som jag verkligen gillar och som passar precis till det jag är intresserad av!"

 

 

Niklas Andersson "Det som jag känner att jag fått mest genom A I D A Career Management programmet är ökat självförtroende för att bemöta arbetsmarknaden.
Jag blev både erbjuden ett mycket intressant bankjobb i min hemmastad Göteborg och ett jobb som trainee på Institute of Banking and Law i USA, där jag bland annat skulle medverka på stora internationella konferenser över hela världen. Jag tackade ja till båda."

 

 

 

 
 
Per Lindström universitetsadjunkt på Handelshögskolan BBS vid Högskolan i Kalmar, utsedd till "Bästa Pedagog, läsåret 03/04" av studenterna på BBS.
"Som lärare kunde jag märka en skillnad i såväl motivation, engagemang och beteende hos de elever som gick A I D A Career Management. Dessa studenter utmärkte sig ibland på ett lite annat sätt än de övriga, bland annat genom att de utstrålade en god självinsikt med tydligare mål, vilket självklart underlättar och gör det roligare att vara lärare. Målinriktade studenter som är motiverade att utvecklas och vet vad de vill är också mer engagerade i sitt studiearbete."
 
Tillbaka  

2006 © A I D A - Consulting