Den 30 maj 2007 blev jag uppsagd från mitt jobb på Procordia. De behövde omorganisera och jag kände stor sorg och smärta över att inte få ha kvar mitt älskade jobb. Kände mig kränkt och mycket ledsen. Jag lyckades dock jobba som vanligt med undantaget att jag tog ledigt varje onsdag för att orka med situationen. Tiden gick och först i mitten på september fick jag kontakt med Annelie Karlsson på AIDA Consulting och fick då tröst, stöttning och hjälp med att se mig själv som en vinnare och inte förlorare.
 
 


Nu hade jag chans att tänka på vad jag egentligen vill göra. Jag fick också förmånen att påbörja AIDA - Career Management, vilket hjälpte mig att fokusera på vad jag verkligen vill, att se framåt och inte sörja över det som låg bakom. I slutet av oktober fick jag förfrågan om att börja jobba på SIA Holst Energi AB här i närheten och det sa bara ”klick” inom mig.

 

 


Jag har nu nått mitt mål och känner mig väldigt tacksam, lycklig och glad. Jag får nu vara med i starten av företaget vilket känns mycket inspirerande och spännande. Tänk att jag nu kan känna tacksamhet och glädje över att det var jag som blev uppsagd! Att något så negativt kunde vändas till att bli så positivt, det hade jag svårt att tro, det blev mycket bättre än jag någonsin kunde ana.

Gullwi Westberg-Mattisson

 

  Tillbaka      


2008 © A I D A - Consulting